Home page
 

Naše vrednosti

Svakog dana pomažemo pojedincima da ostvare svoje ciljeve, sudelujemo u razvoju kompanija i gradova u kojima poslujemo. Svakog dana, novi klijenti nam ukazuju poverenje, a novi ljudi se pridružuju našem uspešnom timu.

Uspeh strategije održivog rasta je rezultat osnovnih vrednosti koje negujemo u okviru Société Générale Grupe, a samim time i Société Générale banke u Srbiji. To su profesionalizam, timski duh, i inovativnost.

Profesionalizam je u središtu naše poslovne kulture. Prepoznaju ga klijenti koji su nam ukazali poverenje. Pružajući kvalitetnu i profesionalnu uslugu odgovaramo na očekivanja okruženja.

Timski duh je naša snaga. Osluškujemo, razmenjujemo mišljenja, izvlačimo najbolje iz razmene mišljenja, negujemo različitost talenata i kultura u okviru banke. Međusobnom saradnjom postižemo više.

Inovativnost je stanje našeg duha. Dan za danom, zapažamo promene u našem okruženju, predviđamo želje naših klijenata, kreiramo nove proivode, osmišljavamo nove usluge... po meri naših klijenata.